Hej allesammans!

Vem sjutton har tid, ork och lust att engagera sig i sockiplast eller ens samla på dem?

En mycket bra fråga som det skulle ta en god stund att svara på, tror jag. Jag har försökt vid några tillfällen, särskilt då tidningar och tv har hört av sig, men jag tror inte jag har funnit det rätta svaret ännu, trots alla år som gått. Jag har hållit på i 30 års tid snart och betraktar mig som ganska kunnig i ämnet, och samlingen fortsätter att växa av modeller som fortfarande dyker upp, som jag inte sett tidigare.

Samtidigt så har en ny sort plötsligt skapats, logotypsockiplasten, och jag har själv deltagit aktivt till några av dem. Logotypsockiplast kan beställas från mig enligt era önskemål. Klubbar, föreningar mm kan få ett kul och nyttigt plagg antingen att använda eller som promotion "giveaways"... möjligheterna är många. Du hittar mer info, priser och sådant i vänstermenyn under menyval logotyp.

Det har också börjat bli föredragshållningar med modevisningar i sockiplast och mockasinernas spännande historia. Jag lovar att det är många som känt igen sina favoriter från skolan eller yngre dagar...

 

Fabriken har tillverkat sockiplast i snart 50 år och man säljer lika många nu som då. Kanske inte lika många par säljs i Sverige, men nya marknader har öppnat sig. Det finns storlekar så det passar till alla, från lilla gulliga st 24 till riktigt bamsiga 45:or. Sockiplast är ett ord som betyder ganska mycket idag, och för de flesta i åldersgruppen 25-35 år är det ett väl förtroget namn.

I Sverige och Norden återfinns några fler personer med intresse och sinne för sockiplast mm. som använder och brukar dem i daglig tjänst. De används flitigt på träningar och tävlingar och vinner på nytt mark där vi syns och får chansen att prata om dem.
Några av dessa återfinner ni kontaktinfo till under sockiplastklubbens medlemsregister.

Jag håller föredrag och modevisningar om sockiplast och mockasiner mm. Det enda som ni eventuellt behöver ställa upp med är mannekänger som kan "fågla" sig lite på scen och göra det till ett roligt och uppskattat inslag på sammankomsten motsv. Tag kontakt med mig för vidare info och kostnader.

Så, ta nu och bläddra lite i sidorna, flukta på bilderna och njut av den härliga fläkten av kult och nostalgi!

Tom

 
 


Synpunkter eller kommentarer om sidorna? Kontakta mig på:

sockiplast(at)sockiplast.nu

Startsidan